MALATYA / YEŞİLYURT - Kılıçaslan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı düzenlemiş olduğumuz törenle büyük bir coşkuyla kutladık emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109.Yılı ve şehitlerimiz için okulumuz öğretmeni Ahu Karabulut kordinasyonunda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla hazırlanan anma töreni yapıldı.

Mrt

Kızılay'ın yürütmüş olduğu Filistine destek kampanyasına sunduğu destekten dolayı okulumuza Kızılay Yeşilyurt şubesi tarafından şükran belgesi verildi. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Meb Akub ekip lideri Fatma KORKMAZ tarafından yapılan bilgilendirme toplantısı sonrası deprem tatbikatı yapıldı.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz öğretmeni Ahmet AYTEKİN koordinatörlüğünde tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle kutlandı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Saat dokuzu beş geçe Saygı Duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrası 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okulumuz öğretmeni Özer ÇAKIR koordinatörlüğünde tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız okulumuz öğretmeni İsmail YOKMAÇ koordinatörlüğünde tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle coşkuyla kutlandı.

Ekm

Anasınıfı öğretmenimiz Burcu Yüksel tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği yapıldı.

Ekm

Malatya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Behçet Bakır, İl Milli Eğitim Müdür yardımcılarımız Mehmet Ali Avşar ve Ekrem Demir okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet edip moral ve motivasyon kaynağı oldular. İl Milli Eğitim müdürümüze ve İl Milli Eğitim müdür yardımcılarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

1/A sınıfı öğretmenimiz Filiz ŞİRELİ tarafından Okula Başlıyorum etkinliği yapıldı.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuz öğretmeni Ahu KARABULUT koordinatörlüğünde tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle coşkuyla kutlandı.